Uluönder Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, milli eğitimin amaçlarına uygun olarak, paydaşların mutluluğunun sağlandığı, mevcut imkanların etkin ve verimli kullanıldığı, sürekli iyileştirme çalışmalarının yapıldığı, emsallerine örnek teşkil eden bir okul oluşturmaktır.

Misyon: Tüm paydaşlarımızın katılımıyla okulumuzdaki eğitim ve öğretim sürecini sürekli iyileştirme çalışmalarını gerçekleştirmek,

Başarılar: Türkiye Halter Müsabakalarında 57 kg ve 76 kg segmentlerinde Türkiye 1.miz mevcuttur. Sıfır Atık Projesi kapsamında Taurus Alışveriş Merkezinin düzenlediği Resim Yarışmasında öğrencimiz 1. Olmuştur. Mamak İlçe sınırları içinde düzenlenen minikler futbol turnuvasında 3. Müz vardır. Taekwando kızlarda Ankara 2.miz ve Taekwando erkeklerde Ankara 3.müz vardır.

Saatler: 9:00 - 15:00
Isınma: Merkezi Doğalgazlı
Servis Bilgisi: Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: Her yıl nitelikli okullara öğrenciler yerleşmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tubitak 4006, eTwinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Comenius ve Erasmus+ projeleri yapılmıştır. Halen Erasmus+ proje faaliyetleri sürdürülmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 0

Telefon - 0 312 389 34 35

WEB - https://uluonderortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşık Veysel Mah. 327.Sok. No.54 Mamak/ANKARA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Büyükşehir Mamak Merkez İlçe

Adres - Aşık Veysel Mah. 327.Sok. No.54 Mamak/ANKARA

Ulaşım Ulus ve Kızılay´dan Abididinpaşa-Ege Mahallesi Otobüs ve Dolmuşları ile ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez ilçe